Imagegen

Historien om vores værksted og vores logo

Historien om vores værksted og vores logo

Keld og Klaus har begge 40 års erfaring som mekanikere. De har efterhånden set det meste og kender de forskellige bilmærker ud og ind. Man fristes til at sige, at de har været med siden dengang, man kunne reparere de fleste bilmodeller med en elastik og en hårnål. - Så gamle er de dog alligevel ikke... I mange år var Asbjørn Auto et decideret SAAB-værksted og Keld og Klaus er i dag SAAB-specialister.

Men som nævnt udfører vi reparationer på alle bilmodeller og mærker og anvender den nyeste teknologi til diagnosticering og fejlfinding.

Keld Asbjørn er nærmest vokset op på et værksted og har fra barnsben været med på sin fars værksted, som han også blev udlært som mekaniker.

Da Keld besluttede sig for at starte sit eget værksted, blev det i de samme lokaler, hvor hans far tidligere havde haft værksted.

Vores logo er en historie i sig selv

Da firmaet startede i 1988, skulle der et logo til. SAAB har altid stået Keld Asbjørns hjerte nær og derfor var det oplagt at bruge den SAAB 96, som hans far på det tidspunkt var i gang med at restaurere.

Billedet er en frihåndstegning og det er Kelds far, Gunnar, der står og kigger kærlig på bilen. 

Da der skulle vælges en ramme til billedet og var en møtrik et helt naturligt valg. Logoer er meget personligt og afspejler helt klart firmaets ånd.

Imagegen (1) 1

Ring til værkstedet

Keld og Klaus er altid frisk på en snak om din bil. Så bare slå på tråden.

Ring: 86 82 94 50

Værksted

Service på din bil i Silkeborg

Værksted

Reparation af Saab i Silkeborg

Værksted

Syn af din bil

Udviklet af attityde.dk